Project: Dollard College te Winschoten

Project: Dollard College te Winschoten

Ekamper licht & adviesbureau te Winschoten heeft opgeleverd een project voor Dollard College te Winschoten. Onze opdrachtgever D&W Elektrotechniek te Veendam heeft ons opdracht gegeven voor een lichtontwerp voor de kantine op de begane grond en het programmeren van DALI sensoren en de verlichting. Hiervoor hebben wij gekozen voor een LED armatuur van RZB Leuchten uit Duitsland. Wij hebben ook de gehele begane grond geprogrammeerd. Alle verlichting en sensoren zijn geleverd in DALI.

Dit is een van de diensten van Ekamper licht & adviesbureau wat wij bieden. We hebben de sensoren geprogrammeerd zodat de verlichting wordt uitgeschakeld als er geen aanwezigheid is in een vertrek. Tevens reageert de sensor ook op daglicht. Dit houdt in als er voldoende daglicht is wordt de verlichting gedimd , dimmen is besparen. Tevens hebben wij hebben diverse scenes geprogrammeerd.

Voor meer informatie over dit project of voor vragen omtrent DALI en programmeren hiervan neem contact met ons op : Ekamper licht & adviesbureau te Winschoten 085-0654682 of mail info@ekamperlicht.nl

 

 

Over de auteur

Edwin Ekamper administrator