Energieinvesterings aftrek (EIA) 2017

Energieinvesterings aftrek (EIA) 2017

Ook dit jaar is de EIA regeling 2017 van kracht. De Energie-investeringsaftrek (EIA) is een fiscale regeling waarmee de overheid u ondersteunt bij investeringen in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie. Wanneer u gebruik maakt van EIA heeft u als ondernemer dubbel voordeel: uw energiekosten gaan omlaag én u betaalt minder belasting. In de EIA 2017 zijn wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van 2016.

De belangrijkste wijziging is dat LED buizen niet meer kunnen worden opgevoerd tenzij ze worden gevoed door een externe LED driver: LED-buis systeem Bestemd voor: verlichting in of bij bedrijfsgebouwen, en bestaande uit: systeem van LED-buis in combinatie met een externe driver. De specifieke lichtstroom van de LED-buis dient ten minste 120 lm/W te bedragen. Er zijn meer wijzigingen doorgevoerd.

Laat u goed informeren naar de wijzigingen en mogelijkheden. Bij Ekamper licht & adviesbureau te Winschoten bent u hiervoor aan het juiste adres. Voor meer informatie info@ekamperlicht.nl of bel 06-52586544

plaatje-eia-2017_001

Over de auteur

Edwin Ekamper administrator